jueves, 22 de febrero de 2007

Comunicats (número 1)

Benvolguts amics, lamentem comunicar-vos que Eduard Bernad ha decidit voluntariament deixar Vintage per motius personals.
Trobarem a faltar la companyia d'un excelent guitarrista i gran persona i vooem dessitjar-li molts éxits en els seus projectes futurs.
Acaba així una llarga col.laboració en el terreny musical que alguns dels membres actuals del grup vam iniciar l’any 1990 amb SKLAT. Eduard Bernad, Esteve Rodríguez, Carles Fernandez i Òscar Gómez vam iniciar a finals de l’any 1992 el camí musical de Vintage, tots quatre i amb l’Abel Benito a la bateria vam veure complert el somni d’editar el nostre primer treball discografic l’any 2003 “Tempesta” – Música Global Discogràfica.

El setembre del 2004, l’Abel Benito va optar per allunyar-se temporalment de la banda i anar a viure a Londres amb la intenció de perfeccionar la seva técnica musical. Així doncs i malgrat les baixes de l’Abel i l’Eduard encarem el futur amb voluntat de tirar endavant i fer realitat el nostre proper treball discografic. Hem decidit no incorporar ningú més a Vintage i treballar a partir d’ara amb musics col.laboradors.


Vintage.

Maig 2005.

Esteve Rodríguez, Carles Fernández.

No hay comentarios: